Luomme verkkosivut jotka ovat

Modernit
Responsiiviset
Luovat

94% ihmisistä luo ensivaikutelman yrityksestä verkkosivujen perusteella.
Me voimme auttaa teitä luomalla lisäarvoa tuottavat verkkosivut.

Responsiiviset
nettisivut

Mobiililaitteet tuottavat yli 50% nettiliikenteestä, joten verkkosivujen responsiivisuus on todella tärkeää. Mobiiliystävällinen suunnittelu kuuluu aina projekteihimme, sillä me haluamme että teidän asiakkaat saa parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen riippumatta laitteesta.

Hakukone-optimointi

Suurin osa netin käyttäjistä aloittaa istunnon käyttämällä hakukonetta. Saadaksesi liikennettä verkkosivuillesi tarvitset näkyvyyttä ja korkeasti sijoittuvat verkkosivut, tämän voi saavuttaa hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla.

Hosting & ylläpito

Tarjoamme hosting- ja yllläpitopalveluja huolehtiakseemme virtuaalisesta kodistasti. Mm. säännölliset varmuuskopiot ja päivitykset varmistaa, että verkkosivusi pysyvät turvallisina ja toimivina.

... ja keitä olemme?

Olemme pieni verkkotoimisto Vaasassa, perustettu 2018. Tarjoamme palveluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja juomme yleensä neljä kuppia kahvia päivässä.

Ketterät käyttäjäkokemukset

Kommunikaatio on tärkeää. Haluamme ymmärtää yritystänne ja asiakkaitanne, jotta pystymme luomaan parhaimman mahdollisen verkkosivun teille. Teemme yhteistyötä kanssanne jotta läsnäolonne netissä erottuu ja houkuttaa uusia asiakkaita.

web design agency employees

Portfolio

Alla näkyy asiakkaillemme tehdyt nettisivut. Voit myös vierailla tallcon.gallery katsoaksesi kuvitteellisille yrityksille rakentamamme nettisivut.

Oravais Teater web design in different screen sizes

Oravais Teater

Oravais Teater tarvitsi päivityksen nettisivuilleen. Yhteistyön ja kommunikaation tulos oli raikkaat, modernit nettisivut yhteisölle.

mockup of a new website for company

Salaojaexpert

JP Kiinteistö & Kuljetus Ky:llä ei ollut nettisivua, joten teimme kokonaan uuden nettisivun maansiirtopalveluiden esittelyä varten. Tulos oli helppokäyttöinen ja moderni yksisivuisen nettisivu.

new web design mockup Jurvanen Oy

Jurvanen oy

Jurvanen Oy halusi päivitetyt nettisivut näyttääkseen uusia palveluitaan. Nettisivut tehtiin kokonaan uusiksi uudella brändäyksellä ja muotoilulla.

Blogi

mitä nettisivut maksaa
Nettisuunnittelu
Ida Tallgren

Kuinka paljon nettisivut maksaa?

Olette päättäneet, että tarvitsette verkkosivut yritykselle – mutta kuinka paljon sellaiset maksaisivat? Nopea vastaus on: se riippuu. Verkkotoimiston tekemät nettisivut maksavat keskimäärin 500€–15 000€ –

Lue lisää »
mitä nettisivut maksaa
Nettisuunnittelu
Ida Tallgren

Kuinka paljon nettisivut maksaa?

Olette päättäneet, että tarvitsette verkkosivut yritykselle – mutta kuinka paljon sellaiset maksaisivat? Nopea vastaus on: se riippuu. Verkkotoimiston tekemät nettisivut maksavat keskimäärin 500€–15 000€ –

Lue lisää »

Uusi projekti mielessä?

Tutustutaan hieman ensin! Täyttäkää lomake, niin olemme teihin yhteydessä 1—2 arkipäivän kuluessa.

Psst... Huollamme myös puhelimia

Älypuhelin- ja tablethuolto

Huollamme eri merkkisiä puhelimia ja tabletteja, mm iPhone, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus ja Nokia. Olemme myös Huawein auktorisoitu huolto.

Huoltohinnat ja muut tiedot löytyvät täältä: https://ihelp.fi/

Huoltoliikkeemme on auki MA—PE 09:00-17:00.
+358 10 323 1793 | ihelp.vaasa@tallcon.fi

ihelp logo 4v rgb e1613560830836
Huawei Logo.wine e1613560856901

Seuraa meitä somessa