moi

Olemme Tallcon,
vaasalainen
digitoimisto

Brändäys & design

Emme käytä geneerisiä, valmiita malleja – me suunnittelemme aina kaikki nettisivumme alusta loppuun. Suunnittelemme nettisivusi sulautumaan täydellisesti brändisi luonteen ja visuaalisen ilmeen kanssa. Mikäli kyseessä on uusi yritys, autamme teitä ilomielin luomaan mahtavan brändin. Meidän liiketoimintamme tarkoitus on loppujen lopuksi saada sinut näyttämään hyvältä.

Nettisivut & verkkokaupat

Teemme moderneja, ammattimaisia nettisivuja ja verkkokauppoja kaikenlaisille yrityksille, yhdistyksille ja projekteille. Nettisivumme hinnat sisältävät aina hakukoneoptimoinnin ja responsiivisen suunnittelun – kaikkien nettisivujen pitäisi näyttää hyviltä laitteesta riippumatta.

Mikäli haluat ottaa rennosti, voit jättää nettisivustosi ylläpidon meille, niin pidämme huolta sivustosi päivittämisestä ja turvallisuudesta. Säästetyllä ajalla voit keskittyä liiketoimintaasi, perheeseesi, itsesi huolehtimiseen – tai mihin vaan, mikä on sinulle tärkeää!

lue lisää
palveluistamme

Rakkaudesta verkkosivujen
suunnitteluun ja kehitykseen

Portfolio

... ja keitä olemme?

Olemme Christian ja Ida. Olemme pieni verkkotoimisto Vaasassa, perustettu 2018. Tarjoamme palveluita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja juomme yleensä neljä kuppia kahvia päivässä.

Uusi projekti mielessä?

Tutustutaan hieman ensin! Täyttäkää lomake, niin olemme teihin yhteydessä 1—2 arkipäivän kuluessa.

käyhän

kurkkaamassa!

Uusimmat julkaisut