hej

Vi är Tallcon,
en digital byrå
i Vasa

Branding & design

Vi använder inte generiska färdigmallar – vi skräddarsyr alltid designen för alla våra webbsidor. Vi designar er webbsida så den sömlöst intergreras med ert varumärkes personlighet och utseende. Om ni är ett nytt företag är vi mer än gärna med och hjälper er skapa ett starkt brand. Vår business är, trots allt, att få er att se bra ut.

Webbsidor & webshops

Vi lagar moderna, professionella webbsidor och webshoppar åt alla olika sorters företag, föreningar och projekt. Våra webbsidor innehåller alltid sökmotoroptimering (SEO) och responsiv design – alla sidor borde se bra ut oavsett vilken enhet de visas på.

Om du vill ta det lugnt och överlåta underhållet av webbsidan till någon annan så kan vi ta hand om att din sida hålls uppdaterad och säker. Under tiden kan du fokusera på att sköta ditt företag, vara med familj och vänner, ta hand om dig själv – vad du än vill använda din tid till!

Läs mer om
våra tjänster

Med en passion för design och
utveckling av framtidens webbsidor

Portfolio

... och vem är vi?

Vi är Christian och Ida. Vi är en liten webbyrå i Vasa, grundad 2018. Vi erbjuder tjänster på svenska, finska och engelska och dricker oftast fyra koppar kaffe per dag.

Har ni planer på ett nytt projekt?

Låt oss bekanta oss lite först! Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

dyk in

vetja!

Våra senaste inlägg