Vi gör webbsidor mer

Moderna
Responsiva
Kreativa

94% av användare bildar sin första uppfattning av ett företag baserat på dess webbsidor.
Vi vill hjälpa er genom att tillverka en webbsida som skapar mervärde.

Responsiv
webbdesign

Eftersom över 50% av all webbtrafik genereras av mobila enheter är det väldigt viktigt att ha en webbsida som är responsiv. Vi vill att era kunder ska få den bästa möjliga användarupplevelsen oavsett vilken enhet de använder — vilket är varför mobilvänlig design alltid ingår i våra projekt.

Sökmotor-optimering

De flesta användare börjar sin dagliga webbsession med att besöka en sökmotor. För att få trafik till din webbsida behövs synlighet och en högt rankad webbsida, vilket man kan åstadkomma genom sökmotoroptimering.

Hosting & underhåll

Vi erbjuder hosting- och underhållstjänster för att ta hand om ditt virtuella hem. T.ex. regelbundna säkerhetskopieringar och uppdateringar säkerställer att din webbsida hålls säker och fungerande.

... och vem är vi?

Vi är en liten webbyrå i Vasa, grundad 2018. Vi erbjuder tjänster på svenska, finska och engelska och dricker oftast fyra koppar kaffe per dag.

Smidiga användarupplevelser

Kommunikation är viktigt. Vi vill förstå er verksamhet och vilka era kunder är för att kunna skapa den bästa möjliga webbsidan för er. Vi samarbetar med er för att få er digitala närvaro att stå ut och locka mer kunder.

web design agency employees

Portfolio

Nedan finns några webbsidor som vi har gjort åt kunder. På tallcon.gallery finns också webbsidor som vi har gjort åt fiktiva företag.

Oravais Teater web design in different screen sizes

Oravais teater

Oravais Teater behövde en uppdatering av sin hemsida. Resultatet av samarbete och kommunikation blev en fräsch, modern hemsida för föreningen.

mockup of a new website for company

Salaojaexpert

JP Kiinteistö & Kuljetus Ky hade ingen webbsida, så vi gjorde en helt ny webbsida för dem att visa upp sina markarbetestjänster. Resultatet blev en intuitiv och modern ensidig webbsida.

new web design mockup Jurvanen Oy

Jurvanen Oy

Jurvanen Oy behövde en uppdatering till sin hemsida för att visa upp sina nya tjänster. Hemsidan lagades om helt och hållet, med ny branding och ny design.

Blogg

Har ni planer på ett nytt projekt?

Låt oss bekanta oss lite först! Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom 1—2 arbetsdagar.

Psst... Vi reparerar också telefoner

Telefon- och tablettservice

Vi reparerar telefoner och tabletter från olika märken, så som iPhone, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus och Nokia. Vi är också Huaweis auktoriserad service.

För priser och mer information, besök https://ihelp.fi/

Vi har öppet MÅN—FRE 09:00-17:00.
+358 10 323 1793 | ihelp.vaasa@tallcon.fi

ihelp logo 4v rgb e1613560830836
Huawei Logo.wine e1613560856901

Följ oss